Smile time :) Forum Index
Author Message
<  Помощ  ~  Въпроси и отговори
Tristania
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 5:46 pm  Reply with quote
Angel Shadow
<b>Angel Shadow</b>

Тук задавайте вашите въпроси и ние ще ви отговорим! Гарантирано! Wink

PostPosted: Sat Sep 09, 2006 5:03 pm  Reply with quote
~Новобранец~
~Новобранец~

Защо не съм включена в групата на дом Хафълпаф след като съм разпределена в него?

П.П.Дано не чакам три дни за отговор,защото тук много се бавите Embarassed Confused Rolling Eyes Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Fairy
PostPosted: Sat Sep 09, 2006 8:20 pm  Reply with quote
~of faith~
~of faith~

Отиди на 'usergroups", там където пише 'Non-member groups' избери 'дом Хафълпаф", дай 'View informaition' и след това 'Join group'

PostPosted: Sun Sep 10, 2006 2:58 pm  Reply with quote
~Новобранец~
~Новобранец~

Moже ли и аз да задам едно въпросче? Embarassed Rolling Eyes Confused
Кой е направил този форум?
И още един. Embarassed Embarassed Embarassed
Имам същия проблем като Barbie.И аз не съм включена в групата на дома ми,само че на Рейвънклоу.Хайде ще ме извинявате,обаче в този форум имам чувстовото,че почти няма хора,които да се грижат за задълженията си.Не че е мое право,но предлагам админите и модовете,които не справят с възложените им задачи да бъдат заменени с други.Много съм ядосана втори потребител подред не е включен в групата на дома си. Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Как може такова нещо и едва ли е аз и Барби сме единствените,с които е постъпено така. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top
Fairy
PostPosted: Sun Sep 10, 2006 5:04 pm  Reply with quote
~of faith~
~of faith~

Колко пъти да казвам какво трябва да се направи: Отиди на 'usergroups", там където пише 'Non-member groups' избери 'дом Рейванклоу", дай 'View informaition' и след това 'Join group' .

Толкова ли е трудно да прочетеш малко по-нагоре? Май не си никак за Рейванклоу, но... какво да се прави.

А и няма да е зле да прочетеш правилата на форума, особенно 3, 6, 7 ето - http://bghpfenove.7.forumer.com/viewtopic.php?t=501

PostPosted: Sun Sep 10, 2006 6:17 pm  Reply with quote
0 % Angel

Моя милост в темата за разпределяне wrote:
Отговорите си поствайте тук!!! Моля, след като бъдете приет в съответната група, подайте молба за членство в нея!

Толкова ли е сложно, бе хора?!? Нямаше да ви паднат очите ако бяхте прочели цялото ми упътване!

А на госпожица Барби/Sea eyes или може би дори sophie_1914 ще й кажа, че не е работа на админите да включват малките заблудени дечица в групите да домовете им.
Ако си подала молба, което очевидно не си направила трябваше да изчакаш и евентуално ако ръководителят ти не те допусне до общата стая, чак тогава да мрънкаш, че - цитирам - не си вършим работата...

Не стига, че не четете, но и не обръщате внимание на опитите на другите - в случая Fairy - да ви помогнат.
Back to top
Tristania
PostPosted: Sun Sep 10, 2006 6:30 pm  Reply with quote
Angel Shadow
<b>Angel Shadow</b>

Абе хора, вие какво си мислите?! Че става така лесно и бързо разпределянето? Че толкова ли е наложително бе, какво ще стане ако един ден не си разпределена, мила моя? И ти ще определяш кой ще бъде сменян? Тук си от един ден и ще държиш такъв тон! Няма да го позволя това! Та ти искаш в момента, в който си разпределена да бъдеш пусната ли? Ами чакай малко, домът ти не е единствената секция в този форум. Имаш вече едно предупреждение за бан! IP-то ти съвпада с това на Barbie, така че внимавай много! Тук няма място за забележки, караници и скандали! И не ми прави такива емотиконки, много ме ядоса! Направи още мнения и тогава ще си допусната в дома си!
~An~:Напълно съгласна.Новите да не се оплакват а да трупат мнения,а ние си вършим нашата работа!

PostPosted: Tue Oct 31, 2006 11:29 pm  Reply with quote
~Меченце~
~Меченце~

Поооомощ!Моляви помогнете спешно,пооомощ!Да въпроса мми е-създала съм тема-няколко мои мнения в нея,обаче сега няма как да сменя ни заглваието ни нищо.Моля някой да ми помогне благодаря за вниманието.

PostPosted: Wed Nov 01, 2006 10:25 am  Reply with quote
0 % Angel

Заглавието на тема се сменя чрез едит на първото мнение в нея.
Back to top
stefintseto
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 9:36 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

Въпрос:

Какво стана с форума.
Защо го зарязахте, админката поне влиза ли?

All times are GMT + 3 Hours

View next topic
View previous topic
Page 1 of 1

Smile time :) Forum Index  ~  Помощ

Post new topic   Reply to topic

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum