| Author |
Message |
| < Помощ ~ Въпроси и отговори |
|
Posted:
Fri Sep 08, 2006 5:46 pm
|
|
|
Angel Shadow

|
|
Тук задавайте вашите въпроси и ние ще ви отговорим! Гарантирано! |
|
 |
|
Posted:
Sat Sep 09, 2006 5:03 pm
|
|
|
~Новобранец~

|
|
Защо не съм включена в групата на дом Хафълпаф след като съм разпределена в него?
П.П.Дано не чакам три дни за отговор,защото тук много се бавите  |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Sat Sep 09, 2006 8:20 pm
|
|
|
~of faith~

|
|
| Отиди на 'usergroups", там където пише 'Non-member groups' избери 'дом Хафълпаф", дай 'View informaition' и след това 'Join group' |
|
 |
|
Posted:
Sun Sep 10, 2006 2:58 pm
|
|
|
~Новобранец~

|
|
Moже ли и аз да задам едно въпросче?
Кой е направил този форум?
И още един.
Имам същия проблем като Barbie.И аз не съм включена в групата на дома ми,само че на Рейвънклоу.Хайде ще ме извинявате,обаче в този форум имам чувстовото,че почти няма хора,които да се грижат за задълженията си.Не че е мое право,но предлагам админите и модовете,които не справят с възложените им задачи да бъдат заменени с други.Много съм ядосана втори потребител подред не е включен в групата на дома си.
Как може такова нещо и едва ли е аз и Барби сме единствените,с които е постъпено така.  |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Sun Sep 10, 2006 5:04 pm
|
|
|
~of faith~

|
|
Колко пъти да казвам какво трябва да се направи: Отиди на 'usergroups", там където пише 'Non-member groups' избери 'дом Рейванклоу", дай 'View informaition' и след това 'Join group' .
Толкова ли е трудно да прочетеш малко по-нагоре? Май не си никак за Рейванклоу, но... какво да се прави.
А и няма да е зле да прочетеш правилата на форума, особенно 3, 6, 7 ето - http://bghpfenove.7.forumer.com/viewtopic.php?t=501 |
|
 |
|
Posted:
Sun Sep 10, 2006 6:17 pm
|
|
|
0 % Angel
|
|
| Моя милост в темата за разпределяне wrote: |
| Отговорите си поствайте тук!!! Моля, след като бъдете приет в съответната група, подайте молба за членство в нея! |
Толкова ли е сложно, бе хора?!? Нямаше да ви паднат очите ако бяхте прочели цялото ми упътване!
А на госпожица Барби/Sea eyes или може би дори sophie_1914 ще й кажа, че не е работа на админите да включват малките заблудени дечица в групите да домовете им.
Ако си подала молба, което очевидно не си направила трябваше да изчакаш и евентуално ако ръководителят ти не те допусне до общата стая, чак тогава да мрънкаш, че - цитирам - не си вършим работата...
Не стига, че не четете, но и не обръщате внимание на опитите на другите - в случая Fairy - да ви помогнат. |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Sun Sep 10, 2006 6:30 pm
|
|
|
Angel Shadow

|
|
Абе хора, вие какво си мислите?! Че става така лесно и бързо разпределянето? Че толкова ли е наложително бе, какво ще стане ако един ден не си разпределена, мила моя? И ти ще определяш кой ще бъде сменян? Тук си от един ден и ще държиш такъв тон! Няма да го позволя това! Та ти искаш в момента, в който си разпределена да бъдеш пусната ли? Ами чакай малко, домът ти не е единствената секция в този форум. Имаш вече едно предупреждение за бан! IP-то ти съвпада с това на Barbie, така че внимавай много! Тук няма място за забележки, караници и скандали! И не ми прави такива емотиконки, много ме ядоса! Направи още мнения и тогава ще си допусната в дома си!
~An~:Напълно съгласна.Новите да не се оплакват а да трупат мнения,а ние си вършим нашата работа! |
|
 |
|
Posted:
Tue Oct 31, 2006 11:29 pm
|
|
|
~Меченце~

|
|
| Поооомощ!Моляви помогнете спешно,пооомощ!Да въпроса мми е-създала съм тема-няколко мои мнения в нея,обаче сега няма как да сменя ни заглваието ни нищо.Моля някой да ми помогне благодаря за вниманието. |
|
 |
|
Posted:
Wed Nov 01, 2006 10:25 am
|
|
|
0 % Angel
|
|
| Заглавието на тема се сменя чрез едит на първото мнение в нея. |