Smile time :) Forum Index
Author Message
<  Музика  ~  Каква музика слушате?
illegal_being
PostPosted: Thu Mar 16, 2006 7:06 pm  Reply with quote
нелегално човече

Каква музика слушате ? любим стил...песен и т.н.
Ако знаете за някой изпълнител или група , която ще идва в БГ или ще има някакъв концерт пишете тук !

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Wild_Free
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 1:56 pm  Reply with quote
Dark inside

Обожавам теми за музика Very Happy .Ами може да се каже,че всякаква без чалга,опера,класика,български рап,кънтри и такива по-стари стилове.Попринцип слушам поп.Или каквото хвана по телевизията/City tv и тн/.За група....Хмммм.... Exclamation Exclamation Exclamation BackStreet Boys Exclamation Exclamation Exclamation естествено!!!!!.Направо.....Много ги харесвам Very Happy .Само че за жалост не съм чувала да идват към България Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad .Ама ще се надявам,все пак надеждата умира последна,нали Rolling Eyes ?
Иначе май Depeche Mode щяха да идват,ако не са си и отишли вече...ама аз не ги слушам,така че...

here
Back to top
View user's profile Send private message
illegal_being
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 6:03 pm  Reply with quote
нелегално човече

Ами аз харесвам почти всичко , само чалгата не мога да я трая Evil or Very Mad
Иначе слушам предимно ретро , техно, реге , рага,хаусче ... това са и има някои много добри R'n'B парчета и така .

Back to top
wicked_witch
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 7:04 pm  Reply with quote
~Меченце~
~Меченце~

Почти всичко без чалга и БГ рап.Открояващите се стилове са поп ,пънк-рок и рок ,послушвам от време на време и метъл.Харесвам и отделни песни ,които са от други стилове ,но само песни.Любимите ми групи и изпълнители са Green Day ,Depeshe Mode ,Simple Plan ,Мадона ,Slipknot ,KoЯn ,Еминем и други.Падам си и по по-ретро групи като Queen ,The Beatles и други.

Tonks smiled. “I wonder why.”

Remus stopped and cupped her cheek in his hand. “I don’t know,” he said softly. “Maybe it’s the moonlight.”

From Maybe it's the Moonlight

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail ICQ Number
Tristania
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 7:31 pm  Reply with quote
Angel Shadow
<b>Angel Shadow</b>

Основни стилове музика, които слушам: метъл, поп и рок. Само да спомена, че слушам и малко рап, но в микроскопични количества вече. Да изтъкна само, че мразя чалгата, направо я ненавиждам.
Метъл групи: Lacuna Coil, Within Temptation, Evanescence, Nightwish, The Gathering, Rammstein, Apocalyptica. Също така "симпатични" са ми Slipknot.
Слушала съм и слушам Disturbed и ме кефи. Helloween ми харесват също. Cradle of filth са пичове. Razz
Рок групи: Queen са най-великата рок група на света за мен. Нямат равни освен The Beatles. Smile Ебаси сладурите са Red hot chili pappers.
От поп-рока слушам Kelly Clarkson. От пънка Green day разбира се. Smile А Avril Lavigne я обичам много! Супер пее!
Поп групи и певци: The Black eyed peas, Fergie, Sugababes, Beyonce, Wonderland avenue, Shakira, Ishtar, Eros Ramazotti, Gucci Forema, Tiziano Ferro, Destiny's child, Anastacia, Rihanna, Linkin Park, Pink, Ne-yo, Christina Aguilera, Mariah Carey, Sean Paul, Velvet, Simple plan, Depeche mode и други. Ако съм пропуснала нещо ще го добавя по-нататък. Съжалявам ако съм объркала някои от стиловете. :/

Last edited by Tristania on Tue Aug 29, 2006 2:46 am; edited 4 times in total

PostPosted: Sun Mar 19, 2006 11:53 pm  Reply with quote
~Новобранец~
~Новобранец~

Искам да започна с това,че съм изцяло против чалгата!!! Evil or Very Mad Попринцип слушам метъл,рок и поп...Любими изпълнители са ми-LP,NightWish,Cradle of Filth,Evanescene,Avril,Offspring.
От една моя съученичка,която е ЛУДА фенка на Анастейша знам,че тя ще има концерт това лято в Несебър.Така,че всичките й фенове-айде на концерт... Wink

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 12:24 am  Reply with quote
0 % Angel

Като гледам май ще се повторя с всички до тук, но МРАЗЯ чалгата. Тва е няква супер тъпа музика, ако изобщо може да се нарече така. А сега да си дойдем на думата- фенка съм на Evanescence, Rammstein, LP, Within temptation, Nightwish, Simple plan, Kamelot.
Back to top
illegal_being
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 9:56 pm  Reply with quote
нелегално човече

Дженифър Лопез ще разтърси София

Джей Ло ще се "прероди" и у нас. Снимка: jennifferlopez.com

2006-та се очертва като най-силна в присътвието на супер звезди у нас. След като вече е сигурно, че в България концерти ще изнесат Депеш Мод, Стинг, Ерос Рамацоти и Таркан, българската сцена ще отвее и латино дивата Дженифър Лопез.

Концертът на Джей Ло ще се състои на 2 май на стадион "Васил Левски" в София, съобщиха от промоутърска къща Пик енд Мор.

Първите 20 хиляди билета концерта ще вървят по 35 лв. Продажбите стартират в четвъртък на касата на стадион Васил Левски.

Билети ще се продават и в мрежата на Ивентим. След евтината серия цената става 50 лв., а за сектор А на стадиона - 80 лв.

Концертът е част от световното турне „Rebirth" („Прераждане") , с което тя промотира последния си албум. Джей Ло ще дойде в София веднага след концертите си в Атина и Истанбул.

Дженифър Лопез е известна като една от най-капризните звезди в света. Миналата година певицата поиска да бъде сменено обзавеждането на цял етаж от хотел в Лондон, където отседна със своя антураж. В последствие обаче ремонтът не й хареса и Дженифър се премести в хотел, който е на две пресечки.

За целта обаче певицата нае 10 лимузини, които я превозиха на „огромното“ разстояние от 200 метра.

В София ще я следват 60 души екип и ескорт от гардове. Все още се уточнява в кой хотел ще отседне Лопез. Отсега се знае, че певицата и актрисата е поръчала испанска и мексиканска кухня, но нямала нищо против да опита и българската.

Ще й бъде доставена и специална вода, тъй като тя пие само два вида - Фента и Аролхед (тя е изворна и се продава само в Щатите).

Преди концерта на стадиона Джей Ло иска да има на разположение фризьорски салон с гримьорна.

Back to top
illegal_being
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 9:58 pm  Reply with quote
нелегално човече

Мадона идва на крачка от България със световното си турне

"Confessions Tour" ще се нарича турнето на Мадона. Снимка: madonna.com

Мадона тръгва на световно турне, като за пръв път звездата е само на крачка от България. Според предварителнa информация, поп кралицата ще има концерт на 14 септември в Истанбул.

Засега тази дата не е официално обявена от щаба на певицата, но европейски компании за онлайн билети вече продават билети за концерта на цени от 270 до 330 евро, провери Tialoto.bg.

От българския онлайн магазин за продажба на билети TicketStream.bg съобщиха за Tialoto.bg, че за момента нямат официална информация относно концерт на Мадона в Истанбул.

От тикетинг компанията коментираха, че има проявен голям интерес от страна на българските фенове и ще преговарят за осъществяване на продажби за територията на България.

Ако родна компания продава билети за Мадона у нас, българските фенове ще си спестят високата цена за доставка, която стига до 50 евро, ако билетът е купен от европейска тикетинг система.

Официално обявените дати от европейската част на турнето са общо осем:

30 юли, Кардиф, Уелс

1 август, Лондон

6 август, Рим

20 август, Дюселдорф, Германия

22 август, Хановер, Германия

24 август, Копенхаген, Дания

27,28 август, Париж

3 септември, Амстердам, Холандия

Нормална практика е да бъдат прибавени и допълнителни дати. В момента европейски фирми за билети онлайн продават билети за концерти в:

26 и 27 юли Москва

29 юли в Прага

4 септември във Виена

14 септември в Истанбул, Турция

17 септември в Тел Авив, Израел

Световното турне на звездата започва на 21 май в Лос Анджелис. Преди това тя ще участва на фестивала Коачела в Калифорния на 30 април, но това участие не е включено в турнето.

Цената на билетите в САЩ и в Европа ще е доста висока. Цената на билетите за повечето американски концерти ще е над 350 долара, а средната цена на европейските концерти ще бъде 300 евро.

Концертната обиколка ще промотира нейния последен албум „Confessions on a Dance Floor", чийто продажби от ноември досега възлизат на над 5 млн. копия в световен мащаб.

Очаква се шоуто да прилича на огромна дискотека, защото Мадона е поискала турнето да има „диско вкус“. Костюмите за шоуто отново ще бъдат изработени от френския моден гуру Жан Пол Готие, който е правил костюмите за последните четири турнета на звездата.

Предишната концертна обиколка на Мадона "Re-Invention“ събра 125 млн. долара приходи, което бе рекорд за турне през 2004 г.

Back to top
illegal_being
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 9:59 pm  Reply with quote
нелегално човече

Мери Джей Блайдж тръгна на кръстоносен поход в Европа

Соул дивата Мери Джей Блайдж започва европейска обиколка за представянето на последния си супер успешен албум “The Breakthrough”.

Шоколадовата певица ще започне представянето си на Стария континент от Париж, където ще изнесе уникален лайв концерт пред избрана публика от 200 души.

В момента Мери промотира в Европа сингъла “One” съвместно с “Ю Ту”. Боно и компания изпълниха хита си заедно с Мери Джей на наградите “Грами” тази година.

Албумът “The Breakthrough”, който е осмата поредна студийна продукция на Мери, окончателно беше завършен в края на 2005 г. Заглавието дебютира на първа позиция в американската класация на “Билборд”, изкачи се на пето място в Южна Африка, а за Швейцария влезе в Топ 10 на албумите.

До момента от “The Breakthrough” само в САЩ са продадени на 2 млн. копия.

Хит-сингълът “One” се очаква да влезе на второ място в класациите на Великобритания. Рингтонът на песента вече е сред 5-те най-сваляни парчета в iTunes в пет държави, а в Италия и Испания е номер едно.

Албумът “The Breakthrough” е на пазара у нас от Вирджиния Рекърдс/ Юнивърсъл Мюзик

Back to top
Карла
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 9:42 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

Quote:
чалгата не мога да я трая Evil or Very Mad

Quote:
мразя чалгата, направо я ненавиждам

Quote:
Искам да започна с това,че съм изцяло против чалгата!!! Evil or Very Mad
Quote:
МРАЗЯ чалгата. Тва е няква супер тъпа музика

Тц тц тц толкова отрицателни емоции, не е хубаво. Не си струва да си тровите душата с омраза. Към каквото и да било.

Иначе аз слушам почти всичко. Май от всеки стил се намира по някоя и друга песен или изпълнител, които да харесвам, включително и от така наречената чалга. Слушам най-много поп, черно, техно и хаус. Не съм много силна в стиловете, но както и да е.
Любими изпълнители са ми Faithless, Eminem, Aerosmith, Duran Duran, Morandi, Дарън Хейс, Кели Кларксън, Sylver, Evanescence … има още много, но по-добре да спра, при всяко положение ще пропусна някого.
Много обичам да танцувам и когато съм на купон с приятели или трудно може да се намери музика, която да ми развали настроението.

Между другото ще има...

КОНЦЕРТ НА СИТИ - РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЯ
15-ти октомври, неделя, на прощад Батенберг от 19 часа

На концерта се очаква да дойдат Akcent, Лилана, Danzel, Лили Йончева, Velvet, September, Мастило, Sylver, Clea, Elize и Нато.
Както казаха и по радиото `всяка добра история има своето продължение` Wink .

PostPosted: Sat Sep 30, 2006 5:04 pm  Reply with quote
~Новобранец~
~Новобранец~

Основно случшам black and death метъл,други стилове рок и поп.Групите които харесвам ами ..много са но все пак Nirvana,Nightwish,RAMMS+EIN,Cradle of filth,Six feet under,Metallica,Apocalyptica и още много,но не ми се изреждат ...
като цяло е това...а пропуснах класическата музика която слушам още от малка защото свиря и на пиано,а за другите стилове уважавам ги,но за чалгата не искам да се изказвам,защото сам остра на тази тема не искам да обиждам никого.Просто не я слушам...

show me the way,
the way into your heart...
Back to top
Radiance
PostPosted: Mon Oct 02, 2006 6:46 pm  Reply with quote
God is a DJ

Електронна музика - техно, транс и хаус ! Слушам музиката най-вече на Tiesto и Faithless, въпреки че имам много песни на различни изпълнители...
Много се зарадвах че има много други, който слушат техно, тъй че...поздрав с Astral Projection - People Can Fly !
Back to top
Hermione_Emma_Eli
PostPosted: Sat Oct 07, 2006 8:07 pm  Reply with quote
Префект на дом Грифиндор

Аз слушам Сити Тв, МТВ , иначе любимите ми изпълнители са: Beyonce , J Lo , Britney Spears , Christina Milian , Destiny's Child. Мисля ,че е това общо взето.

Back to top
stefintseto
PostPosted: Sat Oct 07, 2006 8:12 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

Ами аз по принцип слушкам си
всичко!!!
Значи хубава музика!!!
Не харесвам Бръкни с пръст, нито Бионсе и Destiny's Child.
Много ме дразни и Риана.
Ми.... това е маи за сега.....

PostPosted: Fri Nov 10, 2006 5:15 pm  Reply with quote
~Новобранец~
~Новобранец~

Разна и разнообразна ;) Предимно метъл (Sonata Arctica,Nightwish,Lacuna Coil,Tristania-любими групи) Рок (Scorpions,Queen,Whitesnake,Guns) от всичко останало по-малко , без чалгата оттам само 3 песни
Back to top
Dark Venom
PostPosted: Fri Nov 10, 2006 10:26 pm  Reply with quote
L'esprit courrant dans l'obscurite

Попринцип слушам всичко ,което ми допадне и не се интересвам особено много от стила.Единственото ,което не ми понася е чалгата или т.н. още по-фолк.И аз като всеки си има предпочитания.юбимите ми групи са Lacuna Ciol,Evanescence,Nightwish,Guano Apes,Cradle of Filth,Helloween и не на последно място OOMPH.Обожавам песните и на Scorpions ,a също тама ми допадат и тези на Apocalyptica.Много ме радват и песните на Avril Lavigne и Kelley Clarkson.Има още много други изпълнители, който ме радват,но тези са най-любимите ми.

Back to top
The_GirL
PostPosted: Tue Nov 21, 2006 6:24 pm  Reply with quote
~Новобранец~
~Новобранец~

Аз ще започна с музиката която просто ме убива, която ме разяжда от вътре и не мога да търпя - това е чалгата (или там поп-фолк...however) !!!
Също така не ми харесва и българската народна музика.
А сега дългата част...
Слушам метъл, пънк и drum'n'bass основно...знам малко смахната комбинация...мал шанс...та по темата...слушам и поп и грънч.
Любими групи: Godsmask, Lacuna coil, Papa Roach, Disturbed, Sepultura, Korn, Slipknot, System of a down, Nirvana, DRS,Sum 41,Blink 182, Ogonek&Cooh, dj TeeBee, Evanescence, Daft Pуnk,Хиподил и Взрив.
Слушам и някви други яки парчета дето ми пълнят душата без значение дали са рап, прк или класика.

Nekron_895BG
PostPosted: Tue Aug 26, 2008 11:51 pm  Reply with quote
~Новобранец~
~Новобранец~

Rock & Roll baby AC/DC for life.Тук таме малко рап и класика за разнообразие ;)

All times are GMT + 3 Hours

View next topic
View previous topic
Page 1 of 1

Smile time :) Forum Index  ~  Музика

Post new topic   Reply to topic

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum