Smile time :) Forum Index
Author Message
<  Филми и сериали  ~  Бъфи
Tristania
PostPosted: Wed May 17, 2006 10:31 pm  Reply with quote
Angel Shadow
<b>Angel Shadow</b>

Фенове ли сте на сериала Бъфи, убийцата на вампири? Следите ли го? Харесва ли ви? Кажете какво мислите за него. Този месец излизат и комикси с Бъфи.

PostPosted: Thu May 18, 2006 8:44 am  Reply with quote
~Новобранец~
~Новобранец~

Не съм голяма фенка на Бъфи.Гледала съм филмчето един-два пъти,колкото за да разбера за какво се разправя,но ако комиксите са хубави,ще видим...

PostPosted: Sun Jul 02, 2006 1:05 am  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

Една приятелка ме запали и - не, не съм фен на Бъфи, вече съм направо вманиячена Laughing .
За съжаление нямам кабелна, а нещо се затруднявам да я открия в нета Rolling Eyes . Пък вече знам толкова неща, които ще станат... но няма значение, пак ми е интересно, пък и сериала си е хубав.
Все пак ще се радвам ако никой не споменава нищо от ставащото през... май е достатъчно 5-ти и 6-ти сезон, защото не искам да научавам повече, от това, което вече знам.
Комиксите не ме интересуват, но харесвам `Ейнджъл`. Някой гледа ли го?

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 4:58 pm  Reply with quote
Луничка

Ми,не...не съм фенка,ама съм го гледала няколко пъти..И скоро може да стана фен,то как да не стана,като си пиша със Сти.. Laughing Но,така като гледам,сигурно е интересно,макар че не съм гледала много..ии,гледам Бъфи!Вече съм тотален фен!Супер готино сериалче е и Бъфи е сладурана,ама с Ейнджъл са страшна двойка,а?Абе това си е сериал от класа!

PostPosted: Fri Sep 29, 2006 8:33 pm  Reply with quote
~Меченце~
~Меченце~

Фенка-не ,аз съм луда по Бъфи.Супер е,мнго е готина-И Ейджъл е готин.А и самата Сара Мишел Гелър е добра актриса....знаете ли в учебника ни по английски пише за нея такаче е мнго важна личност,щом вече я публикуват и в учбницете.....Някой ми бе казал че ще сменят актрисата а и Ейнджъл ще го сменят-да обаче аз няма да дам това да стане-стачка.....
е изказах си мнението.....
~An~:Абе стачка,не стачка,все тая...нали се сещаш,че няма да стане Laughing Дори и милиони да се вдигнат на стачка,пак нищо няма да им попречи да я сменят..Все едно да се вдигнем да стачка в Изгубени Буун и Шанън да не умират и да не се налага Кейт да изражда бебето на Клеър,а Джак..то вече нали е заснето..няма никакво значение..

PostPosted: Sat Sep 30, 2006 2:51 pm  Reply with quote
~Меченце~
~Меченце~

Аз и Trishaучим заедно и мога да кажа че наистина я има в учебникани по АЕ.И аз съм луда по нея.Ще ми е много гадно ако сменят актрисата-Сара Мишел Гелър със някоя друга.Аз мисля че тя си идеалната.Никой не може да изиграе тази роля по добре от нея.

Tristania
PostPosted: Sat Sep 30, 2006 9:34 pm  Reply with quote
Angel Shadow
<b>Angel Shadow</b>

hypsi wrote:
Аз и Trishaучим заедно и мога да кажа че наистина я има в учебникани по АЕ.И аз съм луда по нея.Ще ми е много гадно ако сменят актрисата-Сара Мишел Гелър със някоя друга.Аз мисля че тя си идеалната.Никой не може да изиграе тази роля по добре от нея.

Хах, няма да я сменят, бъдете спокойни! Wink Бъфи е от седем сезона и го изгледах сериала. Наистина е много хубав. Както знаете (пък може и да не знаете) си има и специален сериал за Ейнджъл. Когато той напуска Бъфи се премества в Лос Анджелис и така започва сериалът му. Той също помага на хората и ги спасява. Сериалът се състои от 5 сезона. И него изгледах. Wink
Който иска може да посети вторият ми форум на Бъфи и Ейнджъл
www.buffysummers.forumup.com

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 11:19 am  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

В момента гледам втори сезон на Бъфи и Ейнджъл току що изгуби душата си. Ужасно ми е гадно, защо трябва да се получава така Crying or Very sad ? Двамата с Бъфи са прекрасна двойка, толкова време им се ядосвам кога ще престанат с `не можем да бъдем заедно` глупостите и ще се съберат, а когато това най-сетне стана...

Сега съм доста заета, но щом ми остане време ще започна да записвам `Бъфи` на дискове, за да освободя място за `Ейнджъл`. Той също ли е толкова хубав? Дано, защото иначе много ще се разочаровам Confused .

Едит: Вчера гледах последния епизод на втори сезон. Как можа да стане така? Беше толкова тъжно, чак се разплаках Sad .
Надявам се следват малко по-весели епизоди иначе ще трябва да сменя сериала...

PostPosted: Tue Aug 26, 2008 11:59 pm  Reply with quote
~Новобранец~
~Новобранец~

Честно казано този сериал не ми е от най-интересните Smile

All times are GMT + 3 Hours

View next topic
View previous topic
Page 1 of 1

Smile time :) Forum Index  ~  Филми и сериали

Post new topic   Reply to topic

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum