| Author |
Message |
| < Съвременните технологии ~ Как ви действа чатът? |
| Как ви действа чатът? |
| Вманиачавам се много!!! |
|
35% |
[ 6 ] |
| Чатя от време на време и не съм запален/а толкова |
|
58% |
[ 10 ] |
| Не чатя |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Total Votes : 17 |
|
 |
|
Posted:
Sat Mar 18, 2006 8:30 pm
|
|
|
Префект на дом Грифиндор
|
|
Вманиачава ли ви чатенето ? Или просто си чатите от време на време и не е толкова важно за вас?Според мен е интересен въпрос , споделете!
На мен напоследък малко ми писна да чатя и не съм маниачка на тази тема , но все пак когато имам време чатя! |
|
 |
|
Posted:
Sun Mar 19, 2006 2:15 am
|
|
|
Angel Shadow

|
|
Аз съм маниачка на тема чат! Е, шегувам се разбирасе, но трябва да призная, честно, че чатя наистина много и с много хора! Основно там се запознавам с хората от нета, и намерих толкова много приятели и толкова много свестни и готини хора! |
|
 |
|
Posted:
Sun Mar 19, 2006 4:08 am
|
|
|
~Bleeding Angel~
|
|
Чесно да си призная...вманиачавам се...и не само към чата ми форуми и ала бала...и все повече почвам да си мисля че тва трябва да се промени.
Все пак неможе да се прекара цял живот пред тоя компютър.
*божеее и го казвам тва, а седя още на компа а е вече 3 сутринта... * |
_________________ I was born from the pain...and the pain taught me how to HATE!!!
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Mon Mar 20, 2006 4:19 pm
|
|
|
нелегално човече
|
|
амии то чатът за мен е комуникация предимно с приятелите ... разкаваме си това онова и се разбираме да излезем .. не вися много , посещавам няколко форумчета  |
_________________ I'm a part of a game with no purpose ...
Wonderin ... did you start that game ?
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Sat Apr 29, 2006 9:54 pm
|
|
|
~Новобранец~

|
|
| Оф, аз съм маниачка на тема чатене....откакто имам Скайп не спирам да чатя с разни хора.Но нека да отбележа.то е полезно за развитието на бързото писане.Аз лично пиша много по-бързо откакто имам Скайп, отколкото когато нямах. |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Sun Aug 27, 2006 7:10 pm
|
|
|
~Меченце~

|
|
| Нещо средно между вманиачавам се много и чатя от време на време!!! |
|
 |
|
Posted:
Tue Aug 29, 2006 10:03 pm
|
|
|
~Меченце~

|
|
| Чатя почти всеки ден,но определно не се вманиечавам.Пиша около час не повече.Не съм пристрастена.По едно време толкова ми беше омръзнал,че въобще не влизах.В чата най-често си говоря с приятелите ми,но и се запознавам с много нови хора. |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Tue Aug 29, 2006 10:41 pm
|
|
|
L'esprit courrant dans l'obscurite
|
|
| Аз често съм в чата,чатя забавно ми е ,но не ми е чак мания...Гледано от различни гледни точки чата е вреден ,но също така може да има и добри страни поне според мен...мислех си някога ,че и на моя милост ще и омръзне да чати, но тогва бях все още наивно заблудено чадо,незнаех що за "наркотик" може да е чатеца...сега вече си занм шанса да ми омръзне е някъде м/у 0 и 0,00000000001 |
|
 |
|
Posted:
Tue Sep 05, 2006 12:26 pm
|
|
|
~Сладур~

|
|
| Hermione_Emma_Eli wrote: |
Вманиачава ли ви чатенето ? Или просто си чатите от време на време и не е толкова важно за вас?Според мен е интересен въпрос , споделете!
На мен напоследък малко ми писна да чатя и не съм маниачка на тази тема , но все пак когато имам време чатя! |
Ох ако е с приятелка може и да продължи повече от 4 чеса както
често става, а ако включим и слушалки става страшно!!!Иначе не си пиша много с непознати щото само как се казваш, кво праиш,асл,какво слушаш и после нищо!!!!! |
|
 |
|
Posted:
Wed Aug 27, 2008 12:12 am
|
|
|
~Новобранец~

|
|
Чата е опасно нещо ( ).Мислиш че чатиш със симпатично момиче а се оказва брадато огре ( хроники от личния ми опит .... добре де не беше огре но беше брадата (holy shit)).Такаче ВНИМАВАЙ С КОГО ЧАТИШ !!!!!!!!!!!!! за да си спештиш нерви ... и срам  |
_________________ Моля не пишете с черно !!!!!! |
|
|
|
 |
|