| Author |
Message |
| < Кошче ~ На училище от 11-ти Септемрви? |
|
Posted:
Thu Aug 31, 2006 7:06 pm
|
|
|
Angel Shadow

|
|
| Ще ходим на училище от 11-ти Септември? Има протест на всички ученици от България. Всички в скайп са сложили [НЕ УЧИМ] пред ника си. Е, почти всички де. Тази новина беше съобщена във вестник Труд. Кликнете тук, за да прочетете ужасяващата новина. Ще ни орежат с 4-ри дни?! Учениците са адски ядосани. А вие? Какво мислите по този въпрос? Смятате ли, че това е лъжа или някакъв слух, просто ей така на бъзик да дразнят хората? Даже към статията си има коментари, и вие може да оставите, но до колко виждам трябва да си регистриран. Някои казват, че няма да отидат на 11-ти Септември, а чак на 15-ти. Все пак има хора, които все още са на море или на планина, където и да са са си и са планирали кога да си се приберат. Така всички планове се провалят. Мислите ли въобще, че някой ще отиде на училище по това време? Вероятно ще има масова стачка... |
|
 |
|
Posted:
Thu Aug 31, 2006 10:08 pm
|
|
|
нелегално човече
|
|
| Оооо аз от 9 до 12 не съм в София и просто няма да отида на 11 нито на 12 .. абе евентуално на 14 може ... КАКВО Е ТОВА ??? Не стига че имаме само 2 месеца ваканция , която аз лично не я усетих кога мина ... все едно са две седмици ... ами сега и една седмица по-рано на даскало ... как не !!! |
_________________ I'm a part of a game with no purpose ...
Wonderin ... did you start that game ?
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Fri Sep 01, 2006 7:28 pm
|
|
|
~Меченце~

|
|
Каква е тая глупост?И аз бях чула за този слух,но влезнах в сайта на МОН и там много ясно си пише,че учебната година започва на 15 СЕПТЕМВРИ в цялата страна.Няма такова нещо-как ще започваме на 11 Септември.Спокойно!Няма за какво да се ядосвате.  |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Sat Sep 02, 2006 12:01 am
|
|
|
нелегално човече
|
|
Даам знаем вече ... ама нямаше отзиви за големия бъзик на някой хахо решил да изпробва нервните системи на милите беззащтни дечица  |
_________________ I'm a part of a game with no purpose ...
Wonderin ... did you start that game ?
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Sat Sep 02, 2006 12:10 am
|
|
|
Angel Shadow

|
|
| Quote: |
| Новата учебна година ще се открие на 15 септември от 9 часа в цялата страна, съобщи в Стара Загора министър Даниел Вълчев |
Не се притеснявайте, имаме си ги тези 4-ри дни! Това беше фалшива тревога и само всяване на паника! |
|
 |
|
Posted:
Thu Sep 21, 2006 5:19 pm
|
|
|
~Сладур~

|
|
Чух слухове, че някои от учениците в Икономиката в Монтана наистина почнали от 11-ти. Горките.
На мен обаче не ми е ясно защо беше тоя зор да започнем точно от 15-ти септември . Заради един тъп ден трябваше да се върна в София цяла седмица по-рано. И като знам изобщо колко хора са ходили на тоя първи учебен ден... |
|
 |
|
Posted:
Fri Sep 22, 2006 10:47 pm
|
|
|
0 % Angel
|
|
| Карла wrote: |
| Чух слухове, че някои от учениците в Икономиката в Монтана наистина почнали от 11-ти. Горките. |
Тц. Не е вярно. Само учениците от австрийската паралелка почват на 1 септември - всички други са на училище от 15. |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Sun Sep 24, 2006 9:24 pm
|
|
|
~Меченце~