| Author |
Message |
| < Подкрепете ни ~ Новият облик на форума |
|
Posted:
Sun Aug 27, 2006 4:18 am
|
|
|
Angel Shadow

|
|
Какво ви е мнението за новият облик на форума? Харесва ли Ви повече така? Не ви ли писна онзи зеленият стил? Аз мисля, че така форумът е страхотен! По-хубав не е бил досега. А Вие? Изкажете реално мнение. Всеки може свободно да критикува и да дава идеи в тази тема. Много ще се радвам. |
|
 |
|
Posted:
Sun Aug 27, 2006 10:42 pm
|
|
|
Луничка
|
|
| Така на форумчето му отива!Малко ми е странно,тоест,не съм свикнала..Зеленото беше добро,но това също е супер!Цветовете са готини!Абе форума отвсякъде е суперски! |
|
 |
|
Posted:
Fri Sep 01, 2006 9:34 pm
|
|
|
~of faith~

|
|
И на мен много ми харесва! Супер е! Обаче имам един въпрос (не знам дали е за тук ) : дразни ли ви като пиша с този цвят? |
|
 |
|
Posted:
Fri Sep 01, 2006 10:11 pm
|
|
|
~Ръководител на Грифиндор~
|
|
Форумът е супер така. Даже повече ми харесва от преди. Със зеленото беше някък... прекалено светъл Наистина по-добре никога не е бил. А за Fairy, малко се набива на очи синьото, но е добре. Само ако пишеш дълъг пост дразни малко. |
|
 |
|
Posted:
Fri Sep 15, 2006 6:52 pm
|
|
|
~Сладур~

|
|
Новия облик на форума се връзва идеално с настроението ми.
Иначе - след като си казала честно - стария ми харесваше повече. Не само защото беше зелен - това е любимия ми цвят - но и защото мисля че по-светъл изглежда добре.
Но стига критика . Това е любимият ми форум независимо от някои промени във външния вид. |
|
 |
|
Posted:
Sat Sep 23, 2006 12:25 am
|
|
|
~Новобранец~

|
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Sat Sep 23, 2006 12:30 am
|
|
|
~Новобранец~

|
|
Логото е супер поздравления!  |
|
 |
|
Posted:
Tue Sep 26, 2006 4:26 pm
|
|
|
Th3 Cl3v3r 1
|
|
Форурът ми харесва както и да изглежда и това според мен си е най-ажно. Отначало честно да ис кажа ми беше трудно да го възприема и не ми допадаше, но с всяко следващо влизане все повече му се радвам Ссамо от време на време някой като е писал с по-тъмен шрифт(черно или лилаво или нещо такова)понеже съм леко кьорава малко се измъчвам, ма и с това вече свикнах. fair', на мен твоето синьо не ми пречи . |
_________________ Светът е голям и необятен-навсякъде дебне спасение!!Огледай се, за да те намери то!! ) |
|
|
|
 |
|