Smile time :) Forum Index
Author Message
<  Форумни блогове  ~  Просто моя дневник!!!
stefintseto
PostPosted: Fri Sep 01, 2006 12:55 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

Такам....Отдавна съм мислила да си направя такъв. Имам едим от старомодните, но както винаги му изгубих ключа.
01,2006
Един съвсем обикновен ден!Но днес ще ходим до Асеновата крепост
с по-голямата ми кака, мама и баба.Голямата ми сестра живее в Стара Загора затова съм много щастлива тази седмица, че ни е на гости, жалко че си тръгва в Събота. Колкото до по-малката ми сестра(да имам две) тя днеска замина за някакво Старо-село с наи - добрата си приятелка и тя не знае кога ще си доиде(същинско чудо е че мама я пусна)Хаиде мило дневниче ще ти напиша пак впечетленията ми от Асеновата крепост като се върна, защото сега ме викат за обяда и после тръгваме.
По-късно на същия ден!!!!
Наи - сетне се прибрахме в къщи. Баба разбирасе пусна Дъртост и грозота(ужас направо)Та да ви разкажа малко за патуването. В Асеновата крепост е много автентично, всичко в камъни направо като го погледнах от долу не можах да повярвам, че съм се качила на върха. Такам ами значи там има един деистваш храм-църквичка, която била наи-старата. Абе изобщо голяма красота и като се качиш от горе се вижда града планините. Мама направо щеше да полудее кото с кака се качихме до знамето!!!!Снимах доста снимчици, ако са станали хубаво туку-виж сложа някоя!!! Такам, но това не е всичко. Ходихме и до Бачковския манастир!!!!Много весело беше. Значи пих боквално от всяка чешмичка по-пътя, а те наистина са много. някои са толкова красиви, изрисувани. По пътя имахе наи-различни сергиики. Даже видяхме едини американци дето си бяха взели терлици. Ако знаете какви бяха смешни само седят разтягат ги, чудят им се и се смеят, апък плус това те не бяха от хубавите с много шарки, а само сиво и бяло. Както и да е влезнахме вътре. Излишно е да споменавам, че пак пих вода от чешмичките. Беше много красиво. Бяха реставрирали някои рисунки, беше супер. Само на някои места се вижда някаква ужасна простотия!!! Драсканици по иконите на стените-простащина. Някви драскулки. На толкова красиво изрисувани стени и знаете ли калво дори видяхме.ТАБЕЛКА и то с надпис НЕ ЛЕПЕТЕ МОНЕТИ ВЪРХУ ИКОНИТЕ, представятели си. И се виждат издалбани дупки покрити с дъвка. Абе да оставим тази работа. Беше много яко имаше една много интересна икона, която всеки път гледам с интерес. Като я погледнеш от едната страна се вижда гълъб от другата Исус, а от трета Бог. На излизане пак през сергииките, а наи - накрая нашето славно приключение завърши с ядене на кибапчета. Та после както съм споменала по-горе баба си пусна да гледа великата сапунка(дали ще доживее да види края)!!!!После се мотах ме почивахме си и така. Докато обаче голямата ми кака не излезна на кафе. С мама пак се скарахме и то доста. Ядосана си отидох в стаята така после като се върна как решихме сутринта да ходим в Стара Загора!!!

Last edited by stefintseto on Tue Sep 05, 2006 4:18 pm; edited 1 time in total

PostPosted: Tue Sep 05, 2006 12:13 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

На следващия ден
2.09.2006
На сутринта всички бяхме изнервени.
Кака не си беше доспала, а станахме
много рано, за да си оправим багажа.
И наистина отидохне с неината кола до Стара Загора!!!
От там си починахме беше 8 и 20 някаде. После отидохме
до метро трябваше да вземем някои неща!!!А те бяха:
кака изнуди приятеля си за някаква козметика, бира за дядо
(каквато тои обича, защото след метро ще се ходи до село,
тои имаше рожден ден), бонбони, сръбска скара и др.След
това отидохме, е да де те отидоха, аз висях в колата, до
оранжериите зад метро. Трябваше да купим цветя в саксии
за градинката на баба и дядо. След пътуването ни към село
което беше към 30 мин си починахме. Баба както винаги още
готвеше, аз уж помагах.Така подарихме подаръците на дядо,
които много се зарадва!!!След това обядвахме от вкусотиите
на баба и кака и приятеля и си тръгнаха!!!До вечерта се мотах
и гледах телевизия, а вечерта бяха дошли съседите да поздравят
и пак се натъпкахме като свине. Направо баба готви супер!!!
ПП: Сори ма изобщо не ми се занимаваше да го проверявам
за правописни грешки! Така че не се чудете ако има над 100!!!

Last edited by stefintseto on Tue Sep 05, 2006 4:19 pm; edited 1 time in total

PostPosted: Tue Sep 05, 2006 4:13 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

Ден 03,04,05;09;2006
Така през тези дни да ви кажа главно спах и ядях ,
но все пак трябва да разкажа за малкото по- различни
(така да ги определя)моменти в моя живот през тези
дни!!! Ами сутринта или по-точно да се изразя обяда на
03 станах късно, защото миналата вечер разбирасе си
легнах много късно(гледах някви тъпотиики) 8) 8)
Та този ден е един много обикновен, че чак и скучен.
Трябва да мия чиниите когато съм там, е не че някои ме
кара, но ще е безобразие да ги мие пак баба щом аз съм
там(та какво да се прави налагаше се)Замъкнах малко
допирателния до магазина да взема някви неща като
картофи и сладолед!!!!Та така общо взето и все пак обичам
да съм на село(не виждам често баба и дядо)Та после се
натъпчих като невидяла сладолед Wink Wink Wink
Абе общо взето тази ваканция мина готино за мен няма
много от какво да се оплаквам!!!На същия ден ходих и за
яица.Казаха ми да ги взема пресни от една съседна къща
в която живеят бабата и дядото на една моя приятелка.
Питах дали е там та да си побъбрим малко но уви няма я.
На следващия ден 04 станах в 10 и 30 помня как дядо ме
събуди. Баба беше на работа и цял ден ми беше скучно.
Та вечерта седях пак до много късно (не ми се спи все)
Днес на 05 едвам станах в 8!!!Дам налагаше се все пак
трябваше баба да ме закара по-рано с колата си, че и тя
има робота.Та така сега съм в апартамента в Стара Загора,
а предишните дни бях на село което е на 20 мин път с кола.
Та там на село няма нет та затова сега пиша в теб дневниче.
Вече обядвахме кака отиде на кафе, а аз пиша в любимото
си форумче. Та така времето си лети скоро идва даскалото
(ужас кото си помисля и ново даскало, как ще го преживея).
Та хаиде, после пак!!!!Чао дневниче!!! Wink Wink Laughing Laughing

PostPosted: Wed Sep 06, 2006 2:57 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

Ден 06.092006
Ох, даскалото наближава направо какво ли ще правя. (но да не се травмирам)Днеска станах към 11. Не съм закусвала, ама то аз и без друго не закусвам. Ходих до магазинчето и да хвърля боклука. Кака пък сега готви орис със зеленчуци!!!!Ох дано стане бързо, че съм много гладна!!!Сега доиде на гости една неина приятелка, да пият кафе и да се видят, та и да си поклюкарстват разбира се!!!!Ох, а да се похваля мило мое дневниче днес станах учителка по ГЗМС за което много се радвам!!!Та какво друго мога да кажа засега си стоя пред компа, та вечерта може и пак да драсна нещичко!!!!

PostPosted: Thu Sep 07, 2006 1:02 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

По-късно на ден 06.09.2006
Ох, яденето беше станало. Пак се натъпках като прасе. После кво правихме....Ммммм дам.... Ами бях на компа и се мотах!!! После решихме да излезем на разходка с кака!!!Уф.. докато се оправим да излезем то стана 9 часа. Аз чак в 9 без 20 се сетих, че ноктите на краката са ми ужасни, а пък кака докато я обедя, че няма много косми по краката.........Та наи сетне излязохме. Не правехме нищо кои знае какво. Разхождахме се по центъра, времето беше много приятно. После седнахме малко на кафе и така. Отбихме се после в атилието на приятеля на кака и се прибрахме!!!! Днес ден 07 не се очертава нищо интересно. Трябва да чистим една стая, но утре ако е хубаво времето можеби ще ходим в зоологическата градина в Стара Загора. Тя е много яка влобще не е както наща мизерна в Пловдив!!!!
Та ако ходя ще снимам и после ще видим дали ще мога да си ги сложа в дневничето.Е това е маи за сега. Утре повече!!!!

PostPosted: Sat Sep 09, 2006 4:19 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

Ами за жалост не сме ходили в Зоологическата градина в
Стара Загора. Дам не ни стигна временцето. Решихме да
ходим да ме пострижат. Тоест то си беше наложително,
но докато намерим къде. От едното място казаха да запишем час
в понеделник, пък то беше петък къде да записваме предварително
пък другаде беше гадно. Та така наи-накрая намерихме едно местенце
ма и там не ме постригаха много добре. А салона беше
много миризлив щот само пушиха. Абе в краина сметка много
се забавихме, там цели 3 часа - буквално. Та после реши кака
да ме води на козметик!!! Абе изобщо такива деиности само!!!!
Малко болеше там ми правиха лицето с няква машинка горяха и ми
сложиха един тон неща!!!! Трябваше да стоя 30 мин с една маска,
но сега ми е много хубаво лицето. И така после не трябваше да
излизам от вкъщи, защото не е било хубаво след това да ходя
по слънцето, че ще ми се възпали лицето!!! Та така мина целия
ден за мен!!! Вечерта взехме да гледаме някъв филм на дивидито
абе с много извесни актюри: Бионсе и там другите не им знам имената ма
играят в много други филми. Казва се Розовата пантера или
нещо от този род. Ма не беши много интересен уж смешен ма
не от хубавите!!!

PostPosted: Wed Sep 13, 2006 10:03 am  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

На следващия ден ходихме до зоогическата градина. Но неможах да си намеря фотоапарата, та да снимам животните. Абе изобщо малко спонтанно решихме, че сутринта ще ходим там. Та отидохме до там с колата и си взехме сулетки. Аз и преди съм виждала животните там, но пак им се радвам!!! Видяхме магарето, пауна и нутрията албиноси много са сладички!!! Та така мечката както винаги беше много яка. Много е голяма не е като нашата в Пловдив. Наи сетне видях и двата ягуара, преди не ги бях виждала, защото се бяха скрили. Така после се мотахме още малко и се прибрахме. В шест часа трябваше да ходим на село. Да помагаме на баба и дядо. Дам, че им докараха още 5 кобика дърва за камината. Та трябваше да ги занесем в двора под един подлез. Добре, че доиде и приятеля на кака да ги носи с количката до подплезчето. А пък ние с кака трябваше да ги нареждаме под навеса. Мале сториха ми се като 1000 колички с дърва и кака даже накрая се измори много и си тръгна. Та аз трябваше да наредя последните 5 колички с дърва сама. Направо ужас така се изморихме всички. И после падна ядене като за световно. Мале така се натъпках с кибапчета, че язък че цял ден не бях яла!!!! Направо после в колата към апартамента замалко да заспя, но разбирасе имаше кои да надува музиката до краи. После разбирасе като се пребрахме само се изкъпах, оправих си леглото и веднага заспах!!! Да наистина този ден ми се стори много уморителен и много много не ни вървеше в него. Например след разходката щяхме да ходим да ядем мелби, ама в сладкарницата нямали ягоди, киви и така се отказахме.

PostPosted: Sat Sep 30, 2006 1:23 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

Днеска 30,2006-Септември.
Охх откога не съм писала тук. Казах си, че ще пиша редовно, но накрая така се получи. Така може би ще трябва да започна да описвам миналите дни. Така на 14 септември си доидох в Пловдив от Стара Загора. Затова сега ще прехвърля мислите си към 15 септември първия учебен ден.
15-Септември.
Сутринта разбира се станах рано няма как просто. Не исках да закаснявам както винаги все пак бях в ново даскало. Та така в новото даскало всичко ми изглеждаше стронно непознато.
Започнахме с скучна церемония. По едно време чух класен на друг 8 клас да казва на учениците си да доидат пак 11 4аса в едикоя си стая. А тогава беше 9. Наща нова класна реши да ни каже това чак в 10 и 10. До тгава търпяхме течта на директора, издигането на знамето, песнички и стихечта на малкити, танца на мажоретките, плампания на учителите. И так чак тогава ни казаха да се изнесем и да доидем пак в 11 в еди кои си кабинет на 3-ят етаж. Та така ходихме до главната, ама аз като не познавам никои бяхме към 9 момичета в краина сметка само вървях след тях беше ми много тъпо и гледах като теле в калчища. Както и да е след това се върнахме казаха ни програмата и блаблабла и си тръгнахме. Общо взето язък, че станах толкова рано. Няма смисъл да казвам, че в този ден на пръв поглед влобще не харесвах новия клас. Първата ми мисъл беше, че ще трябва да си купувам ного батерии за мп3-то ми.
Както и да е за другите дни ще пиша после. Стига за сега. Макар, че вече свикнах с новия си клас все още ми е много мъчно за стария.
Тои беше направо наи-добрия.
ПП: Искам все пак да се извиня за многото правописни грешки, които редовно допускам, когато пиша на компа, макар, че не вярвам някои да чете постовете ми тук и все пак.....

PostPosted: Sun Nov 12, 2006 6:54 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

~ Уффф, к'о съм мързеливо~

Ден: 05:11:06
Настроение: Заспало
Дейности: Спане и гледане на ТВ.
Към същноста....

Такам...Понеже днеска ми е много заспало и тея дни не е ставало нещо кои знае колко интересно и заинтригуващо нека ви отпратя към един поне ако не друго по-интересен ден....
Ден: 31:10:06
Настроение: Смесено
Дейности:...............
Сутринта будилника иззвъня. Бях си казала, че ще стана веднага, за да се оправя по-добре,...но това така и не стана.... Надигнах се 20 мин. по-късно от дразнещия звук, който моя будилник издава всяка сутрин. Облякох се набързо с дрехите които си бях приготвила от вчера взех си малката раница за изпът и се запътих за даскало.... Вървях бързо, за да не закъснея, но странно защо все си мислих, че съм забравила нещо....Стигнах пред даскалото, училишния автобус беше вече там. Качих се и си намерих място до една съученичка, която не харесвах особено. Такам пътуването минаваше доста скучно, опитвах се да заговарям това момиче което беше до мен, но накрая се почувствах тъпо и се отказах. Не бях закусвала така че хапнах малко в реиса. Спряхме за 15 мин почивка някъде, но още беше рано и магазинчето за закуски беше още затворено тъй, че се задоволих с един снакс и сокче. Толкова за пътуването, пристигнахме най-после в прослувутата столица и чак тогава се сетих какво бях забравила... фотоапарата, ама че съм проста забраванка. Както и да е беше супер студено в тази София бе направо как издържате нз. Всички гледахме малко тъпо и имахме червени носове като клоуни. Такам като за начало ни замъкнаха до храма на Александър Невски: Красота
Имахме екскурзовод, които ни водеше и ни разправяше за сградите, читалните и храмовете. Беше много студено, затова нямахме търпение да спре да плямпа и да влезенем вътре. Направо е много красиво в този храм-паметник, аз се чудя как могат хора да окрасят така хубаво стените. Отново ни говореха доста за историята, ма на мен ми хареса макар, че някои само мрънкаха. Та така после вървяхме към главната и по пътя пак само ни разказваха. Влезнахме в още един храм и така... Видяхме и смяната на гвардииците, яко. После най-сетне ни оставиха на главната да се пошлаем за 1 и 30 мин. Та така бяхме с едни фр. до МагДоналц да ядем нещо,а после отидохме до един цум. Обаче е толкова скъпо там, че направо ни се замаяха главите. Една фибичка 168 л!!! Напрао нямам думи и все пак да се кефят богаташите. Както и да е чувствахме се много неловко сред нещата на Армани и Версаче, но все пак беше луднало!!!По улиците в тази София токлкова много хора и някъкви Японци само зяпат, абе направо ми се прииска да съм супер богаташка и да мога да си купя каквото пожелая. После се срешнахме пак класовете на ореченото място и тръгнахме с реиса към зоо-то. Много гадно това, че не можех да снимам, забравих си фото-то в къщи!!! Не ми се стори много окаяна както го даваха по новините. Животните бяха горе - долу добре изглеждащи. И все пак бяха много луди маимуните(еех, себеподобни).
Само имаше един голям надпис: Ние и маимуните!!! В зоо-то беше много яко. След това вече пак към Плд. В реиса за малко да заспя по едно време и една скучна музика....
По късно този ден след пътуването си взех душ, разсъних се. Срешнахме се с наи-добрата ми приятелка и блажено си приказвахме.
Еххх, стига ви толкоз, друг път повече!!!
Бтв, не съм проверявала за грешки, емм, мързи ме к'о да се пра'и.

PostPosted: Tue Dec 05, 2006 4:26 pm  Reply with quote
~Сладур~
~Сладур~

Здравейте на тези, които ми четат дневничето!!!
Живота ми напоследък тече доста монотонно. Не ми се е случвало нищо необикновено, нищо вълнуващо......оххх, пак ще потъна в мечти.... Да не говорим, че преди една-две седмици пак имах сблъсък с мама, но вече нещата са по-добре....Тоя път няма да пиша за конкретен ден ....просто ще си припомня някои дни от изминалия месец.....
Абе изобщо доста променливи дни, в някои се съдрах да рева в други съм си О.К. Доста често ми става мъчно за миналите ми приятели... и се натъжавам много, ама много, много. Както и да е малко по-веселко да я карам, че в тез дни нещо много често рева, направо съм крокодил...
През изминалия месец радосната случка беше, че беше дошла баба от Стара Загора с кака . Много си обичкам баба и кака, а се виждаме почти само през ваканции, абе изобщо преди бяхме хубаво семейство, а сега сме само аз, кака и мама. Много изненадващо ни дойдоха на гости, много се зарадвах, заедно излезнахме да хапнем и да си поговорим. та какво друго за миналия месец..... ........
Ха, аз няма да пропусна да се похваля, че днес бях много радосна че имам 5 по литература,(глупаво а)а аз си мислех, че ще имам 2 или 3.
Та щото на последък хич не уча, мързела е лошо нещо, а в Четвъртък имам класно, но по-добре да не се травмирам ......
.....А днеска ми е Сууууупееер кеффф.... ми и аз не знам защо, ма съм много радостна
Стига ви толкова, друг път пак...

All times are GMT + 3 Hours

View next topic
View previous topic
Page 1 of 1

Smile time :) Forum Index  ~  Форумни блогове

Post new topic   Reply to topic

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum